Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Appelsinlagkage - fedtfattig - opskrifts nr. 989

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Sukkerbrødsbunde:
    3 æg
    125 g sukker
    1 spsk vand
    50 g safirmel
    50 g kartoffelmel
    ½ tsk hjortetaksalt
    Saften af 2 appelsiner

    Fromage:
    5 blade husblas
    275 g kvark 5+
    275 g ylette
    1½ dl sukker eller sødestof efter smag
    Reven skal af 1 appelsin
    Saft af ½ appelsin
    5 æggehvider

    Pynt:
    1 skrællet appelsin i skiver og eventuelt appelsinglasur

Opskrift Info

Kategori : Fedtfattig
Set : 1862 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Sukkerbrødsbund:
Æggene piskes luftige, og sukkeret piskes i, til det skummer.
Vandet piskes i.
Mel og hjortetaksalt vendes i sammen med appelsinsaften.
Dejen hældes i 2-3 smurte lagkageforme.
Bages straks ved. 225 grader i ca. 5 min.

Fromage:
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min.
Kvarken røres sammen med ylette, sukker eller sødestof og appelsinskal.
Husblasen smeltes i appelsinsaften, den afkøles lidt og røres i kvarkblandingen.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i massen.

Bundene dryppes med en anelse appelsinsaft.
Lægges sammen med fromagen.
Stilles i køleskab nogle timer.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Appelsinlagkage - fedtfattig
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3973188

Hits dag: 717

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget