Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Mokkasnitter* - opskrifts nr. 982

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 5 æg
    4 dl sukker
    2 dl vand
    200 g smør eller margarine
    4 dl hvedemel
    1 dl kartoffelmel
    2 tsk bagepulver
    4 spsk kakao

    Glasur:
    50 g smør eller margarine
    1 tsk pulverkaffe
    1-1½ spsk vand
    1 spsk kakao
    2 ½ dl flormelis

    pynt:
    farvede chokoladepastiller
    flormelis + æggehvide

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 1579 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

30-40 stk.

Disse snitter med smag af chokolade og kaffe er lækre små kager - de bare smelter på tungen.


1. Beklæd en bradepande 30x40 cm med bagepapir.
2. Pisk æg og sukker skummende, gerne med mixeren.
3. Bring vandet i kog. Skær fedtstoffet i tern og kom det i.
4. Bland de to slags mel med bagepulver. Sigt kakaoen i.
5. Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med væsken. Hæld dejen i bradepanden.
6. Bag kagen nederst i en 200° C varm ovn ca. 15 min. Lad den køle af i formen.
7. Rør glasuren imens. Smelt fedtstoffet. Rør pulverkaffen ud med lidt vand og kom det i sammen med kakao og flormelis. Rør glasuren glat.
8. Fordel glasuren over kagen. Lad den stivne noget.
9. Skær kagen i kønne lidt skrå bidder. Pynt med æggehvideglasur: Rør flormelisen med æggehvide til den har en konsistens, så den kan sprøjtes ovenpå glasuren. Pynt med farvede chokoladepastiller.
10. Opbevar kagerne køligt til de skal spises.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Mokkasnitter*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673655

Hits dag: 824

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget