Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Gløggboller* - ca. 12stk. - opskrifts nr. 980

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    4 kogte, kolde kartofler, ca. 250 g
    2 dl gløgg
    ½ dl vand
    2 spsk olie
    ½ tsk salt
    ca. 7 dl hvedemel

    Pensling:
    vand eller æg

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1679 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Smuldr gæren ud i skålen. Mos kartoflerne.
2. Opvarm gløgg, vand og olie til 37°C.
3. Hæld væsken over gæren og rør til den er opløst. Tilsæt kartofler, salt og det meste af hvedemelet.
4. Ælt dejen til den er smidig og slipper skålen.
5. Dæk dejen med et klæde og lad den hæve 30-40 min.
6. Tag den op på et melet bord og ælt den igennem med resten af melet. Del den i 12 ensartede stykker. Form dem til runde boller. Læg dem på en plade med bagepapir.
7. Lad bollerne hæve under et klæde 20-30 min. Pensl dem med vand eller sammenpisket æg.
8. Bag bollerne midt i en 250°C varm ovn 10-12 min. I varmluftsovn ved 200° C 12-15 min.
9. Lad dem køle af dækket med et klæde.
10. Bollerne kan opbevares i en dåse med tætsluttende låg eller en plastpose. De kan fryses. Holdbarhed ca. 6 mdr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Gløggboller* - ca. 12stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972546

Hits dag: 839

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget