Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Brød i stegeso* - opskrifts nr. 970

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    5 dl vand
    ½ dl olie
    2 tsk salt
    2 dl hvedeklid
    5 dl grahamsmel
    ca. 8 dl hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Brød
Set : 27539 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Man kan sagtens bage brød i en stegeso. Dejen skal kun hæve én gang i skålen, derefter formes den og lægges i stegesoen. Mens ovnen varmer op, hæver dejen og bliver derefter brun og lækker.


1. Smuldr gæren ud i skålen.
2. Opvarm vand og olie til 37° C. Hæld lidt af væsken over gæren og rør til den er opløst.
3. Tilsæt resten af væsken sammen med salt, hvedeklid, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen til den slipper skålen.
4. Dæk skålen til og lad dejen hæve ca. 1 time.
5. Læg stegesoen med låg i blød i koldt vand imens.
6. Tag dejen op på et melet bord og ælt den igennem med resten af melet. Form dejen til et aflangt brød.
7. Tag stegesoen op af vandet og lad den løbe af. Smør både bund og låg godt med olie.
8. Læg brødet i bunden. Prik det med en gaffel. Læg låget på.
9. Stil stegesoen på en rist nederst i ovnen. Tænd ovnen og sæt termostaten på 200° C.
10. Bag brødet 1 time.
11. Tag brødet ud af stegesoen og pak det ind i et klæde, så det beholder sin saftighed.
12. Opbevar brødet i en dåse med tætsluttende låg eller en plastpose. Det er fryseegnet. Holdbarhed ca. 9 mdr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Brød i stegeso*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3518057

Hits dag: 958

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget