Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagerens havrekiks* - ca. 70 stk. - opskrifts nr. 967

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g smør eller margarine
    1 dl vand eller mælk
    2 spsk sukker
    ½ tsk salt
    3 dl havregryn
    1 tsk hjortetaksalt
    ca. 3 ½ dl hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Kiks
Set : 6434 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Sprøde kiks, som er svære at holde sig fra. Gode på osteanretningen og til morgenkaffen.


1. Smelt fedtstoffet i en lille gryde eller i en skål i mikroovnen ved 700W 1-1½ min.
2. Hæld det i en skål. Tilsæt vand eller mælk.
3. Tilsæt sukker, salt, havre-gryn, hjortetaksalt og mel.
4. Ælt det hurtigt sammen til en dej.
5. Rul den ud direkte på en plade med bagepapir. Brug gerne en ternet kagerulle, som giver et fint mønster på kiksene.
6. Skær aflange kiks ud med en olieret klejnespore. De skal være ca. 3x7 cm.
7. Bag kiksene midt i en 200° C varm ovn 12-15 min. I varmluftsovn ved 175° C ca. 15 min.
8. Lad kiksene køle af på pladen.
9. Opbevar dem i en kagedåse. De kan fryses. Holdbarhed ca. 3 mdr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagerens havrekiks* - ca. 70 stk.
Navn Dato kommentar
ellenemilie12-04-2011 Tak for den herlige opskrift, den er
meget nem og hurtig.
Jeg brugte rørsukker.
Jeg rullede ud imellem 2 stykker bagepapir.
Det bliver mine yndlingskiks, de er sprøde og ikke for søde.
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3974125

Hits dag: 839

Online: 7

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget