Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Malagakager* - 15 stk. - opskrifts nr. 966

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bunde:
    75 g rå marcipan
    25 g smør eller margarine
    1 æg
    ½ dl hvedemel
    ½ tsk bagepulver

    Fyld:
    1 dl kirsebærsyltetøj

    Pynt:
    2 æggehvider
    1 ½ dl sukker
    kirsebærsaft - rød frugtfarve
    tør sherry

    Pynt:
    Mandelflager

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 1901 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Anderledes og fristende marengskager for alle med en sød tand. Under marengslåget gemmer sig en marcipanbund med kirsebærsyltetøj.


1. Riv marcipanen. Bland den med fedtstoffet. Rør det smidigt.
2. Tilsæt ægget under kraftig omrøring.
3. Bland mel og bagepulver. Vend det i dejen.
4. Fordel dejen i små alu-forme. Stil dem på en plade. Bag bundene nederst i en 200°C varm ovn ca. 5 min.
5. Fordel lidt syltetøj over bundene.
6. Bland æggehvider og sukker i en skål, helst med rund bund. Den skal kunne dække åbningen i en lille gryde med vand i bunden.
7. Lad vandet koge og pisk til massen er luftig og fast. Prøv om en marengstop holder faconen.
8. Smag til og farv massen rosa med lidt kirsebærsaft. Tilsæt evt. et par dråber rød frugtfarve. Smag evt. til med et par dråber sherry.
9. Sprøjt marengsen i en stor fyldig top ovenpå syltetøjet i formene. Massen skal gå op over kanterne.
10. Drys med mandelflager.
11. Bag dem øverst i en 250° C varm ovn 3-4 min. eller til overfladen har fået lidt farve.
12. Server kagerne afkølede.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Malagakager* - 15 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3974204

Hits dag: 852

Online: 12

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget