Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Ostekage med mokka - opskrifts nr. 949

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 æg
    1½ dl sukker
    1½ dl hvedemel
    ½ tsk bagepulver
    125 g smeltet smør


    Fyld:
    200 g flødeost naturel
    2 æggeblommer
    1 dl sukker
    2 dl fløde pisket til skum
    1 dl stærk kaffe
    2 tsk husblaspulver
    1-2 spsk likør

    Pynt:
    1 spsk flormelis
    1 tsk cacao

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 1726 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Pisk æg og sukker hvidt. Tilsæt mel blandet med bagepulver. Rør det smeltede afkølede smør i. Beklæd bunden af en rund form (25-27 cm i diameter) med bagepapir og hæld dejen i. Bag bunden ved 175° i ca. 35 min. Tag den ud af formen og lad den køle af på en rist.

Rør osten blød. Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Tilsæt osten og det piskede fløde. Opløs husblaspulveret i kaffen over svag varme og rør det i æggeblandingen.

Skær den afkølede kagebund midt igennem. Stænk lidt likør på de 2 bunde. Læg den ene bund tilbage i formen og læg en strimmel bagepapir langs indersiden af formens kant. Fordel fyldet på bunden og læg den anden bund over. Tryk forsigtigt sammen. Dæk med plastfolie og sæt kagen i køleskabet et par timer for at stivne. Sigt flormelis og kakao over umiddelbart inden servering.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Ostekage med mokka
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3973827

Hits dag: 845

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget