Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Havregrødsboller - sukkerfri - opskrifts nr. 942

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Havregrød:
    4 dl vand
    60 g havregryn
    1 tsk. salt

    Til dejen:
    1 pk. gær
    5 dl mælk
    2 spsk. olie
    1 spsk. sukker
    180 g fuldkornshvedemel
    925 g hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Allergi
Set : 4386 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Vand, havregryn og salt koges i ca. 2 min. til havregrød.
Grøden afkøles.
Mælken lunes og gæren udrøres heri.
Havregrød, olie, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes. Hold lidt af hvedemelet tilbage.
Dejen tildækkes med et viskestykke og forhæver i ca. 30 min.
Dejen æltes godt igennem og deles i 32 portioner, som formes til boller.
Bollerne lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver tildækket i ca. 30 min.
Bollerne pensles med mælk og bages i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 200° C på næstnederste ovnrille.

Tip:
Havregrødsboller er fryseegnede.

Pr. bolle:
27 g kulhydrat
2 g kostfibre
2 g fedt

Energi:
Ca. 650 kJ

Denne opskrift er hentet fra Diabetesforeningens hjemmeside.
www.diabetes.dk. den 20-04-2002.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Havregrødsboller - sukkerfri
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3740490

Hits dag: 1338

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget