Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Valnøddekage - opskrifts nr. 856

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 125 g smør
    175 g sukker
    1 tsk. reven skal af en citron
    2 tsk. vanillesukker
    4 æg
    ¼ dl. mælk
    150 g mel
    2 tsk. bagepulver
    100 g lethakkede valnødder

    Pynt:
    200 g friske abrikoser
    125 g sukker
    2 dl. vand
    2 spsk. citronsaft
    25 g hakkede valnødder

Opskrift Info

Kategori : Piskede kager
Set : 1311 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Pisk smør og sukker godt. Pisk derefter citronskal og vanillesukker i. Pisk æg og mælk sammen. Bland mel, bagepulver og valnøddekerner. Pisk æggeblandingen i smørret skiftevis med melet.
Beklæd et ovalt ovnfast fad på ca. 35 x 23 cm. med bagepapir og bred dejen ud. Sæt kagen i ovnen på midterste rille ved 200° Skru straks ned til 170° og bag kagen i ca 30 min.

Pynten:
Skyl abrikoserne og skær dem i tynde både.
Kog vand og sukker sammen til en tynd sirupsagtig konsistens. Kom abrikoserne i sammen med citronsaften og lad det koge uden låg for sagte blus i 5 min. Bred dette over den nybagte kage og drys de hakkede valnødder over. Valnøddekagen kan sagtens laves færdig dagen før, da den bliver dejlig af at stå og slå sig.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Valnøddekage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673657

Hits dag: 821

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget