Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Rouladekager - opskrifts nr. 845

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 æg
    1 ½ dl sukker
    2 dl hvedemel
    1 tsk bagepulver
    sukker til bagepapir
    2 dl piskefløde
    2 dl bær f.eks. hindbær og blåbær

    Fyld:
    1 banan
    1 æble
    1 dl røde bær f.eks. hindbær
    ½ dl sukker

Opskrift Info

Kategori : Roulader
Set : 1893 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Skræl bananen og kom den i en køkkenmaskine. Skræl æblet, del det i fire både og skær kernehuset ud. Kom æblebåde i køkkenmasinen sammen med hindbær og sukker og kør det til en grynet masse. Pisk æg og sukker luftig. Tilsæt med og bagepulver og rør til dejen er jævn og uden klumper. Beklæd en bradepande med bagepapir, hæld dejen i og bred den ud, så den bliver 25*30 cm stor og jævn i kanterne. Bages ved 225 grader i ca 6 min til den har fået farve og også bagt i midten. Drys et tyndt lang sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud på det. Træk papiret af, som kagen har bagt på og bred med det samme fyldet over hele fladen. Rul den sammen fra den lange led og lad den køle i bagepapiret. Skær rouladen i 8-10 stykker og læg dem på et fad. Pisk fløden stiv og læg en klat på hvert stykke og drys bær over.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Rouladekager
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3889162

Hits dag: 1471

Online: 24

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget