Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Roulade med appelsinkvark - opskrifts nr. 844

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 æg
    125 g sukker
    reven skal af ½ appelsin
    60 g kartoffelmel
    1 spsk mel
    2 tsk bagepulver

    Creme:
    5 blade husblas
    200 g kvark
    1 dl sukker
    reven skal af 1 appelsin
    saften af 2 appelsiner, ca 1 dl
    2.5 dl piskefløde
    2 spsk florsukker

Opskrift Info

Kategori : Roulader
Set : 1443 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Fold 1 form af bagepapir i bagepladens størrelse ( ca 35*40 cm) og med 2-3 cm kant. Del æggene og pisk hviderne helt stive. Drys halvdelen af sukkeret i og pisk hele tiden. Derefter tilsættes resten af sukkeret, der piskes et par sekunder mere, og til sidst vendes appelsinskalen og æggeblommerne i én ad gangen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver blandes, sigtes og røres i med lette tag. Hæld dejen i formen og bred den ud i et ensartet lag. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 8-10 min. Lad kagen afkøle et øjeblik, før den vendes over på et stykke papir, der er drysset med sukker. Papirformen pensles med koldt vand, så den er nemt at tage af. Læg papirbunden løst over kagen, mens den afkøler. Læg husblasen i koldt vand i ca 10 min. Rør kvark med sukker, til det er opløst. Tilsæt resten af den revne appelsinskal. Vrid husblasen op og smelt den i lidt af appelsinsaften. Tilsæt resten resten og rør det sammen med kvarken. Pisk fløden og vend den i , når kvarken er ved at stivne.Bred cremen over kagebunden og rul den sammen. Drys med florsukker. Rouladen kan også fyldes og rulles sammen med æblemos, abrikos- eller sveskemos, appelsinmarmelade, hindbærsyltetøj eller frugtkompot. Kagen kan dækkes med flødeskum og drysses med reven chokolade eller snittede mandler eller nødder.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Roulade med appelsinkvark
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840834

Hits dag: 1079

Online: 21

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget