Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Roulade med chokolademousse - opskrifts nr. 843

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 æg
    100 g sukker
    25 g kartoffelmel
    25 g mel

    chokolademusse:
    100 g chokolade
    ½ tsk kaffepulver
    1 spsk vand
    2½ - 3 dl piskefløde
    1 æggeblomme

Opskrift Info

Kategori : Roulader
Set : 2819 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dejen:
Her pisker de først æggehviderne meget stive, heri blandes æggeblommer skiftevis med sukkeret, og det hele piskes kraftigt sammen. Til sidst sigtes de to slags mel med bagepulveret i, og dejen røre nu let sammen og fordeles i en lille bradepande, ca 30 * 40 cm, foret med velsmurt foliepapir. Bager på nederste rille ved 240 grader i 8-10 min. Vendes ud på sukkerstrøet papir, og foliepapir fjernes. Nu lægger de et hårdt opvredet viskestykke over den varme kage, og herover den varme bradepande. Dette afsvales, så kan du senere nemt rulle kagen uden at den knækker.

Fyldet:
Chokoladen smeltes for svag varme i en tykbundet gryde sammen med den den udrørte pulverkaffe; dette afsvales til en ensartet masse, og så røres æggeblommen i. Til sidst, stadig mens chokolademoussen er lidt lun, tilsættes fløden, der kun er pisket til en tyk creme, ikke helt stiv. Pisk ikke mere, bland kun let, og stil moussen koldt. Så er den nem at smør ud på den kolde roulade, der nu rulles sammen på den lange led, først en fast kant, og omkring denne rulles kagen sammen. Lægges på sammenføjningen i papiret, koldt, og er lige til at skære i skiver.

Rouladen kan fryses.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Roulade med chokolademousse
Navn Dato kommentar
Bettina19-05-2008 Denne opskrift ser rigtig lækker ud. Jeg vil gerne bage den men jeg bor i USA og kan ikke få kartoffelmel, er der nogen der ved om man kan bruge majsmel?
Hindbærsnitten22-05-2008 Du kan godt bruge majsmel. Faven bliver bare mere gul. Send gerne et billede af dit resultat.
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972227

Hits dag: 840

Online: 6

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget