Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fyldt hvedekrans - opskrifts nr. 82

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    75 g smør
    2 ½ dl mælk
    3/4 dl sukker
    ½ tsk salt
    7-8 dl hvedemel
    1 æg

    Fyld:
    100 g smør
    1 dl sukker
    2 dl malede mandler
    2 dl sukker
    2 dl rosiner
    1 pakke sukat, ca 60 g

    pynt:
    perlesukker

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1399 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smuldr gæren i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle. tilsæt mælk og lad det blive fingervarmt. Hæld det over gæren og rør til den er opløst. Tilsæt sukker, salt, og mel, arbejd dejen smidig og lad den hæve under et klæde i ca 40 min. Læg dejen ud på et melet bord, ælt den igennem og rul den ud til en rektankulær plade, ca 1 cm tyk. Rør fedtstof, sukker og mandler sammen til fyldet. Bred det over dejen. Drys rosiner og sukat på. Rul dejen fast sammen til en rulle fra langsiden og læg den på en plade med bagepapir. Form den til en krans med sammenføjningen nedad. Klip kransen med en saks og læg hveranden flig til højre, hveranden til venstre. Lad den hæve i ca 20 min. Pisk ægget sammen, pensl kransen og drys med perlesukker. Bag ved 225 grader på nederste rille i ca 20 min. Lad den køle på en rist under et klæde.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fyldt hvedekrans
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840010

Hits dag: 1011

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget