Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Is petit fours med nougat & kanel* - 16-20 petit fours - opskrifts nr. 790

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Fragilitebund:
    200 g ODENSE Ren Rå Marcipan
    2 dl æggehvide
    350 g sukker

    Nougat-kanel is:
    200 g ODENSE nougat
    1-2 tsk stødt kanel
    1/4 dl calvados
    1 liter vanilleis

    Pynt:
    Flormelis og kakao

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 1545 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt af gangen og pisk til hviderne er helt stive og seje. Riv marcipanen i æggehviderne og bland forsigtigt.

Smør massen ud på en stor bageplade beklædt med bagepapir i ca. 1,5 cms tykkelse. Bag bunden til den er lysebrun og let fjedrende ved 180°C i ca. 20 min. Del bundene i to, vend dem over på et nyt stykke bagepapir og træk det brugte af.

Smelt nougat ved svag varme i en gryde og bland med kanel og calvados. Rør vanilleisen sammen med nougat og fordel iscremen på den ene bund.

Læg den anden over som låg og sæt straks kagen i fryseren, til den er helt frossen.

Stik iskagerne ud som stjerner, måner eller hjerter med udstikforme og sæt dem evt. tilbage i fryseren indtil servering.

Drys med kakao og/eller flormelis, så er der serveret.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Is petit fours med nougat & kanel* - 16-20 petit fours
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 978

Online: 5

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget