Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Gærkringle - opskrifts nr. 79

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 450 g mel
    50 g smør
    50 g gær
    2 dl mælk
    1 spsk sukker
    ½ tsk salt
    2 æg
    150 g makroner
    125 g smør
    2 spsk honning
    1 æg
    1/4 tsk salt
    125 g rosiner
    æg til pensling
    1 spsk sukker
    25 g mandler

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 2225 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Tag lidt mel fra til udrulning og hak resten sammen med smøret og findel det til en grynet masse. Rør gæren glat med halvdelen af den kolde mælk og kom den i. Tilsæt sukker og salt. Pisk æggene sammen med resten af mælken. Gem lidt til pensling, hæld resten i og rør dejen sammen. Lad den hæve tildækket, men ikke lunt til dobbelt størrelse. Skær smørret i skiver, læg det mellem to stykker pergamentpapir og rul det ensartet til ca 20*25 cm. Til fyldet knuses markronerne og røres med blødt smør, honning, æg og salt. Tag dejen ud på melet bord. Rul den dobbet så stor som smørfladen. Læg smørret på halvdelen. Træk pergamentpapiret af og læg dejen henover. Tryk kanten til og rul dejen i et aflangt flade. Fold den samme i tre lag og rul den ud i et langt stykke, 18 cm bredt, 1 cm tyk og ca 115 cm langt. Dejen skal være tykkest på midten, som bliver kringlens bund. Fordel fyldet langs midten af dejen. Drys med rosiner og fold dejsiderne over fyldet.Løft dejen over på en bageplade med bagepapir. Det gøres lettest ved at lægge dejenderne sammen over midten. Form en kringle. Lad den efterhæve, tildækket, men ikke lunt, til dobbelt størrelse. Pensel med æg, drysses med snittede mandler og sukker. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 250 grader. Efter 10 min dæmpes varmen til 200 grader og bagningen fortsættes ca 20 min. Afkøles på plade.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Gærkringle
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840009

Hits dag: 1013

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget