Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Tante Annes julekage - opskrifts nr. 783

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g smør
    2½ dl mælk
    50 g gær
    2 æg
    125 g sukker
    1 tsk salt
    reven skal af 1 citron
    ½ tsk kardemomme
    50 g rosiner
    625 g mel

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1373 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Tilberedningstid: Ca 30 min.

Hviletid: 1 time + ca 30 min.

Bagetid: Ca 25 min.

Stil fedtstoffet lunt, så det bliver blødt, men det må ikke smelte.

Lun mælken og opløs gæren i den.

Pisk æg, sukker, salt, blødgjort smør, citronskal, kardemomme og rosiner godt sammen. Rør melet i, ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted og tildækket, til den har fået dobbelt størrelse. Det varer ca 1 time. Slå dejen ned, æltes igennem og kommes i en smurt springform eller rulles ud til en pølse og formes som en snegl, der lægges på en smurt bageplade. Stil dejen til efterhævning i ca 30 min., igen tildækket og igen et lunt sted.

Tænd for ovnen og sæt den på 200 grader. Pensl kagen med rigeligt smeltet smør, sæt den på ovnens midterste ribbe og bag den i ca 25 min, hvorefter den afkøles på bagerist.

Tips: Samme dej kan bruges til juleboller, som skal bage 10 - 15 min, også ved 200 grader.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Tante Annes julekage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678063

Hits dag: 920

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget