Fyldte horn - 8 store eller 16 små
- opskrifts nr. 77
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 250 g mel
75 g smør
ca. 1 dl lunken mælk
35 g gær
1 æg
2-3 spsk sukker
Fyld:
marcipan
chokoladeknapper
Pynt:
æg
sukker
hakkede mandler
|
|
Sådan gør du.
Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg. Dejen æltes med det ekstra mel og deles i to, hvis De vil have små horn. Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i otte trekanter. På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan. Hornene rulles sammen mod spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.
Bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3840806 |
Hits dag: 1076 |
Online: 14 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|