Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Adventskage* - opskrifts nr. 765

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 pose ODENSE Færdig Kransekagemasse
    1 glas kirsebærsauce
    1/4 l piskefløde
    200 g ODENSE Mørk Chokolade
    350 g ODENSE Ren Rå Marcipan
    200 g ODENSE Nougat
    50 g smeltet ODENSE Mørk Overtræk
    1 stk. 10 ml dekorationssprøjte

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 2433 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

nok til 10 personer.

ODENSE Færdig Kransekagemasse sprøjtes ud i en silikoneform og bages ved 210 °C i 10–12 min.

Fløden koges op og tilsættes hakket ODENSE Mørk Chokolade. Rør det forsigtigt sammen til en chokoladecreme og stil den på køl i 3 timer.

Kirsebærrene sies fra kirsebær-saucen og bærrene lægges oven på kransekage-bunden.

Chokoladecremen røres forsigtigt op og lægges oven på kirse-bærrene, hvorefter kagen sættes på frost i ca. 1 time.

Kagen tages ud af formen og overtrækkes med udrullet ODENSE Ren Rå Marcipan og pensles herefter med smeltet ODENSE Nougat. Til sidst dekoreres med ODENSE Mørk Overtræk med en 10 ml dekorations-sprøjte.

Tip:
Kagen opbevares bedst på køl og kan nydes over flere dage.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Adventskage*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866021

Hits dag: 1021

Online: 24

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget