Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fødselsdagskringle - opskrifts nr. 76

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 350 g mel
    200 g smør
    40 g gær
    3 spsk sukker
    2 æg
    ½ dl lunken mælk eller fløde
    75 g smør
    75 g sukker
    evt. 50 g revet marcipan
    50 g rosiner
    25 g sukat

    Pynt:
    æg
    sukker – gerne det grove perlesukker
    hakkede mandler

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 2005 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Dejlig er kringlen, den kan fryses og lunes, ligesom du også kan anvende dejen til to wienerbrødsstænger, der bager på samme måde og skæres ud som overskårne wienerbrød. Dejen er meget fin og nem at arbejde med.

Sådan gør du.

Gæren røres ud i den lunkne fløde. Derpå hakker du smørret ud i melet sammen med sukker og de sammenpiskede æg, og heri hældes den udrørte gær. Det hele røres sammen og æltes derpå ud på bordet med lidt mel, der er holdt tilbage, eller måske lidt ekstra mel alt efter, hvor store æggene er. Dejen er blød og smidig, når den er æltet sammen. Straks rulles den ud til lange, brede bånd, der er ca. 12 cm brede. Fyldet røres sammen og lægges som en smal stribe på midten af dejen, der nu formes til en kringle, og kanterne af dejen kan ligesom trykkes lidt ind over fyldet, så det ikke bager ud. Hæver lunt i 30 min. Pensles let på dejsiderne med æg eller æggehvide, drysses med sukker, hakkede mandler eller nøddekerner og bager på nederste rille i ovnen ved 200° i 20 min., måske den sidste tid ved 225°.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fødselsdagskringle
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3896266

Hits dag: 2063

Online: 30

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget