Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagerens boller - Ca. 50 stk. - opskrifts nr. 749

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 liter vand
    200 g stødt melis
    250 g gær
    200 g margarine (blødgjort)
    25 g salt
    4 æg
    2200 g mel

    Æggestrygelse til strygning af bollerne:
    1 æg og tilsvarrende vand røres sammen i en kop

Opskrift Info

Kategori : Opskrifter til bageriet
Set : 9187 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Vand, gær, mel, stødt melis, æg og salt blandes til en dej og når dejen er næsten færdigæltet (håndæltes) tilsættes den blødgjorte margarine. Dejen æltes til den er skær (slipper uden at være klistret). Vandets temperatur må ikke være for varm!!! Dejtemperatur = 27 grader C. (dejtemperatur = 2 x den ønskede dejtemperatur - melets temperatur = vandtemperatur (husk - 1-2 grader hvid der er ca. 20 graders rumtemperatur)).

Hviletid 2 x 15 min. og 1 x 45 min. (må gerne være længere) Dvs. efter dejen er æltet færdig, hviler den i 15 min. hvorefter den afvejes og æltes op (strammes op) og hviler igen i 15 min., hvorefter den slås op til boller og stilles på plade, dejen holdes fugtig med tempereret vand fra en forstøver og hæver i 45 min. (ca. dobbelt størrelse) Bagetemperatur ca. 240 - 250 grader. Bagetid ca. 15 min.

Straks efter bollerne kommer ud af ovnen stryges de med en tynd æggestrygelse.

Serveres lune fra ovnen. Velegnede til frysning.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagerens boller - Ca. 50 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674350

Hits dag: 869

Online: 12

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget