Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Flettet brunsvigerkrans - opskrifts nr. 74

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g margarine
    1 1/2 dl mælk
    1/2 tsk. salt
    2 spsk. sukker
    1/2 tsk. kardemomme
    40 g gær
    1 æg
    ca. 300 g hvedemel

    Fyld:
    100 g margarine
    100 g farin
    1 tsk. kanel
    1 tsk. Vanila
    50 g rosiner
    25 g korender
    25 g hakket pomeransskal eller syltet appelsinskal

    Pensling:
    sammenpisket æg

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1950 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Margarinen smeltes, og mælken lunes heri sammen med salt, sukker og kardemomme. Gæren udrøres i det sammenpiskede æg. Den lune mælkeblanding tilsættes og melet æltes i lidt efter lidt, til dejen er blank og smidig. Hæves ca. 30 min., æltes igennem, deles i 3 dele, der hver rulles ud på melstrøet bord til en smal strimmel. Fyldet røres sammen i den nævnte rækkefølge og smøres på dejstrimlerne. Disse lukkes sammen om fyldet og snoes som en fletning. Snoningen formes til en krans og kan evt. lægges i en smurt randform for at holde faconen. Dejen pensles med sammenpisket æg, efterhæves 20-30 min. og bages ca. 25 min. ved 200 gr (i form ved 225 gr).

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Flettet brunsvigerkrans
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840824

Hits dag: 1074

Online: 20

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget