Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Herman - kendes også som Amish friendship cake - opskrifts nr. 642

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Surdej:
    250 g mel
    5 g gær
    425 ml lunkent vand
    eller 6 dl hvedesurdej, man har i forvejen

    Fodring:
    300 g mel
    400 g flormelis
    ½ l lunken mælk

    Kage:
    125 g hakket,syltet pomeransskal
    175 g korender
    fintreven skal af en appelsin
    3 spsk friskpresset appelsinsaft
    1 spsk orangeblomstvand (kan bestilles på apoteket)
    275 g hvedemel
    2 tsk bagepulver
    ½ tsk salt
    1½ tsk allehånde
    100 g flormelis
    100 g lys muscovadosukker eller rørsukker
    2 store æg
    1 dl mild olivenolie

    Knas:
    1 tsk stødt kanel
    50 g rørsukker
    25 g smør

Opskrift Info

Kategori : Andet
Set : 2164 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør surdejsingredienserne sammen, dæk med et vådt viskestykke og lad det stå og syrne i køkkenet i 3 dage. Hver morgen pisker man energisk i dejen og fugter viskesstykket. 4 dags morgen skulle dejen gerne være boblende og dufte af surdej.

Her skrider vi så til den egentlige dej.

Dag 1. Rør halvdelen af surdejsfodringen sammen og rør den i surdejen.

Dag 2. Rør i dejen og fugt stykket.

Dag 3. Som dag 2.

Dag 4. gør stykket vådt.

Dag 5. Rør resten af fodringen sammen og rør den i dejen. Fugt stykket.

Dag 6. Som dag 2.

Dag 7. Som dag 2.

Dag 8. Som dag 4.

Dag 9. Som dag 4. Denne dag er desuden den store dag, hvor man lægger den tørrede frugt i blød i appelsinsaft, sammen med den revne skal og orangeblomstvandet.

Dag 10.Kagebagedag.
Sigt mel,bagepulver,sukker,salt og krydderier sammen. Rør ægget sammen med olien. Del surdejen i 4 glas, et til kagen, et til næste kage, og 2 til at give væk. Den ene blandes i melet. Rør gradvis æggene i, og til sidst frugten. Kom dejen i en smurt springform.rør sukker og kanel sammen, og spred smørklatter ud over kagen til sidst. Bag vidunderet ved 190 grader i 15 min. Skru ned til 180 grader og bag i 30 min. eller til en træpind kommer ren ud af kagen. Køl af og vend ud.

Surdejen skal straks gives videre. Den er bedst indenfor en uge.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Herman - kendes også som Amish friendship cake
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895238

Hits dag: 1931

Online: 33

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget