Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Likør-kaffe Ostekage - opskrifts nr. 633

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g ingefærsmåkager, knust
    80 g malede hasselnødder
    100 smeltet smør

    Fyld:
    400 g blød flødeost, rørt
    60 g sukker
    3 æg
    6 tsk mel
    1 ¼ dl piskefløde
    ¾ dl Kahlua, Tia Maria eller Bailey´s

    Pynt:
    375 g sukker
    1½ dl vand
    1 tsk Nescafépulver
    100 g hele ristede hasselnødder
    3 ¼ dl piskefløde

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 1534 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden. Bland kiks, hasselnødder og smør og pres halvdelen fast i bunden af formen og resten op ad siderne. Sæt formen i køler i 15 min.

Forvarm ovnen til 180°. Pisk flødeost og sukker glat med elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt hver gang. Bland mel og fløde og pisk det i osteblandingen. Rør likøren i. Hæld fyldet i formen og bag den ca. 40-50 min indtil den er næsten fast. Sæt den i køler nogle timer.

Til pynten blandes sukker i en gryde med 1½ dl vand. Rør over svag varme indtil sukkeret er opløst. Det må ikke koge. led det simre 10-12 min. indtil det er gyldent. Tag lagen fra varmen og rør kaffen i. Dyp nødderne en ad gangen i karamellen (brug 2 skeer) og læg dem på letsmurt folie. Lad dem blive kolde. Pisk fløden stiv. Tag kagen ud af formen og fordel flødeskum, karameliserede nødder måske lidt karameltråde over.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Likør-kaffe Ostekage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971433

Hits dag: 1597

Online: 5

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget