Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kærnemælksostekage - opskrifts nr. 631

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g søde kiks
    125 g smør, smeltet
    3 tsk revet citronskal

    Fyld:
    750 g ricotta
    4 æg, letpiskede
    2 ½ dl kærnemælk
    2 spsk maizena
    1 ¼ dl honning
    1 spsk citronsaft

    Hindbærsauce:
    300 g hindbær (friske eller frosne)
    30 g flormelis
    1 tsk citronsaft

    Pynt:
    hindbær
    flormelis

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 1455 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smør en springform 23 cm. og kom bagepapir i bunden. Forvarm ovnen til 160°. Knus kiksene i foodprocessor og rør smør og 2 tsk citronskal i. Kom det i formen og fordel det godt fast i bunden. Sæt formen i køleskabet mens fyldet laves.

Pisk ricottaen med elpisker i 2 min indtil den er glat. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk undervejs. Pisk kærnemælk og maizena sammen og kom det i ricottablandingen ad nogle gange. Pisk honning, resten af citronskallen og citronsaften i. Hæld det i formen og bag 1 time og 20 min til den er fast. Afkøl og sæt i køler i mindst 6 timer.

Til hindbærsaucen tøs bærrene op, nogle stykker gemmes til pynt og resten puréres i foodprocessor med flormelis i 20 sek. Tilsæt citronsaft efter smag. Server kagen ved stuetemperatur med hindbærsauce og drysset med lidt flormelis.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kærnemælksostekage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866445

Hits dag: 984

Online: 18

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget