Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Honningostekage med Praliné - opskrifts nr. 629

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g mandelflager
    185 g sukker
    225 g søde kiks
    100 g smeltet smør
    250 g mascarpone
    250 g rørt flødeost
    400 g kondenseret mælk på dåse
    ½ dl honning
    3 dl piskefløde
    2 tsk kanel

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 1322 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Forvarm ovnen til 150°. For at lave praliné spredes mandlerne ud på smurt folie på en bageplade. Kom sukkeret i en gryde med 1¼ dl vand og rør over svag varme indtil sukkeret er opløst. Bring det i kog og lad det simre uden at røre indtil karamellen er gylden. Hæld den over mandlerne og lad det afkøle og blive hårdt. Bræk det derefter i stykker.

Smør en 23 cm springform og kom bagepapir i bunden. Gem halvdelen af pralinéen og hak resten fint i foodprocessor sammen med kiksene. Rør smørret i, kom det i formen og pres det godt ned i bunden og på ad siderne. Bag 15 min og lad afkøle.

Til fyldet køres mascarpone og flødeost blødt i foodprocessor. Tilsæt kondenseret mælk og honning. Pisk fløden til blødt skum og vend det i. Kom fyldet i formen, drys med kanel og træk en kniv rundt i overfladen så der kommer et flot mønster. Frys kagen nogle timer indtil den er fast og pynt med praliné.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Honningostekage med Praliné
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3974176

Hits dag: 867

Online: 4

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget