Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagt chokolade cheesecake - opskrifts nr. 623

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 125 g chokoladekiks
    40 g hakkede ristede mandler
    90 g smør, smeltet
    1 spsk farin

    Fyld:
    125 g mørk chokolade, hakket
    500 g flødeost, blødgjort
    115 g farin
    1¼ dl piskefløde
    2 æg, piskede
    evt. 1 tsk revet appelsinskal

    Kandiserede appelsinskiver:
    300 g sukker
    2 appelsiner i tynde skiver

    Pynt:
    2 ½ dl piskefløde, pisket

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 3092 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smør en 20 cm stor springform og læg bagepapir i bunden. Kom kiks i foodprocessoren sammen med mandler og blend dem til krummer. Tilsæt smør og farin og blend det sammen. Pres massen fast i bunden af formen. Sættes i køleskab til den er fast. Ovnen forvarmes til 160°.

Læg chokoladen i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt med vand og bring den kog. Tag den fra varmen og anbring skålen over den, således at skålen ikke rører vandet. Rør jævnligt til chokoladen er smeltet. Afkøles en smule. Pisk flødeost og farin cremeagtigt. Rør den afkølede chokolade, fløde, æg og evt. appelsinskal i ostemassen til den er glat. Hæld fyldet over kiksebunden og glat overfladen. Sæt formen på en bageplade og bag kagen i 50-55 min eller til fyldet er fast. Afkøles i formen og sættes i køleskab natten over.

Kandiserede appelsinskiver:
Rør 250 g af sukkeret sammen med ¾ dl vand i en gryde. Rør det sammen for svag varme uden at koge til sukkeret er opløst. Bringes i kog, varmen dæmpes og halvdelen af appelsinskiverne lægges i siruppen. Koges 15-20 min eller til skiverne er gennemsigtige og karamelagtige. Tages op og afkøles på en bakke med bagepapir. Hæld resten af sukkeret i siruppen og rør til det er opløst. Kog resten af skiverne og afkøl dem.

Kagen pyntes med flødeskum og appelsinskiverne.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagt chokolade cheesecake
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895329

Hits dag: 1938

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget