Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Galliano-kage - opskrifts nr. 606

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 175 g Smør
    3 dl Sukker
    2 stk Æg
    3 dl Mel
    1 ½ tsk Bagepulver
    2 spsk Vanilie
    25 g Mandler
    1 tsk Mandel essens
    1 ½ dl Mælk

    Fyld:
    ½ dl Galliano
    250 g Mørk Chokolade
    2 ½ tsk Olie

    Pynt:
    3 dl Piskefløde
    2 ½ stk Sharonfrugter

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 2540 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Mandelkagebunde:
Rør smør og sukker blødt. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanilie og sigt det i æggeblandingen. Rør rundt og tilsæt de malede mandler og mandelessens. Rør til sidst mælken i. Hæld dejen i en smurt, raspdrysset springform (2 liter) og bag kagen. Bages ved 175° i 55 minutter. Lad den afkøle.
Flæk kagen i 3 bunde og væd den med likør.

Fyld og pynt:
Smelt chokoladen med olien over vandbad. Bred chokoladen ud mellem bundene og over hele kagen. Lad stå i 2-3 timer eller natten over. Pisk fløden og sprøjt den dekorativt rundt om kagens kant og pynt med skiver af sharonfrugt.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Galliano-kage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3897717

Hits dag: 2122

Online: 27

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget