Kransekage masse
- opskrifts nr. 58
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 500 g ren Odense marcipan ( Den røde rulle)
25 g sukker
ca. 1 til 2 æggehvider
|
|
Sådan gør du.
Ælt marcipan og sukker til sukkeret ikke længer er synlig. Begynd at tilsætte æggehvider lidt efter lidt, til du har en masse med en blød, men fast konsistens. Pas på at den ikke bliver for blød, da den så vil flyde ud, når den kommer i ovnen. Konsistensen skal ligne modellervoks. Massen er bæst vis den får lov til at stå til dagen efter. Du kan nu rulle og forme forskellige ting ud af massen. Brug lidt flormelis til at rulle de forskellige ting ud i.
Skal massen bruges til at sprøjte kransekage konfekt. Så tilsæt den mængde æggehvide der skal til for at kunne sprøjte den ud med sprøjtepose.
Skriv en kommentar til denne
opskrift
Kommentar for: Kransekage masse
|
|
|
Navn |
Dato |
kommentar |
Torben | 31-12-2010 | Når man som jeg skulle prøve det for 1. gang, blev resultatet rigtig godt. Dog havde jeg problemer med at få det ud af sprøjerposen. Alt ialt en god opskrift. |
|
|
|
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3842144 |
Hits dag: 1100 |
Online: 15 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|