Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Charlotte Russe* - opskrifts nr. 579

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1½ dl sukker
    3 æg
    1½ dl hvedemel
    1 tsk bagepulver

    Fyld:
    Ca. 2½ dl jordbærmarmelade

    Fromage:
    7 blade husblas
    4 ½ dl yoghurt naturel
    50 g valnøddekerner
    3 spsk jordbærmarmelade
    3 dl piskefløde

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 1680 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Indstil ovnen på 250°. Pisk æg og sukker meget grundigt sammen til en lys og luftig masse. Bland hvedemel og bagepulver og sigt det i æggemassen. Rør det forsigtigt sammen.

Beklæd en bradepande (ca. 30x40) med bagepapir, fordel dejen heri og bag kagen nederst i ovnen i ca. 5 min. til den har en pæn farve. Drys imens et stykke bagepapir med sukker. Tag kagen ud af ovnen og vend den ud på det sukkerdryssede papir. Træk bagepapiret af bunden (pensl evt. papiret bagpå med koldt vand). Fordel jordbærmarmeladen på kagen med en bred kniv og rul kagen sammen på den lange led. Dæk med bagepapir og lad rouladen afkøle med sammenføjningen nedad.

Skær rouladen i 18 skiver, ca. 1 cm tykke. Fór en passende skål eller form indvendigt med rouladeskiverne - gem de grimmeste skiver til at dække fromagen med. Dæk skålen med plastfilm.

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Knug den fri for væde og smelt den i en gryde for svag varme. Lad den køle lidt af og rør yoghurten i. Hak valnødderne og rør dem i youghurtblandingen sammen med marmeladen. Pisk fløden til skum og vend det i tilsidst.

Stil fromagen koldt i ca. 10 til den begynder at stivne. Hæld den så over i skålen til rouladeskiverne og dæk med de resterende skiver. Dæk med plastfilm og sæt skålen i køleskabet natten over. Vend charlotten ud på et serveringsfad og pynt med friske jordbær.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Charlotte Russe*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3893992

Hits dag: 2205

Online: 28

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget