Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bedstemors Pavlova - opskrifts nr. 57

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 4 æggehvider
    250 g sukker
    2 tsk maizena
    1 tsk hvidvinseddike
    2 ½ dl piskefløde
    3 passionsfrugter til pynt
    jordbær og kiwi til pynt

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 5379 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Forvarm ovnen til 160°. Kom bagepapir på en bageplade.

Kom æggehvider og en anelse salt i en skål. Lad dem stå og få stuetemperatur. Pisk dem langsomt så de danner et blødt skum, derefter med højere hastighed indtil boblerne i skummet er små og ensartede. Når skummet danner stive toppe, tilsættes sukkeret ad nogle gange (pisk godt hver gang), indtil det er tykt og blankt og alt sukkeret er opløst. Pisk ikke for længe, så det grynet.

Vend sigtet maizena og hvidvinseddike i. Hæld massen ud på bagepladen og glat overflade og sider. den skal være rund og ca 2½ c. høj. Bag den 1 time indtil bunden er sprød på ydersiden og lys cremefarvet. Tag den ud af ovnen og vend den forsigtgit ud på et fad med bunden opad. Afkøl.

Pisk fløden til blødt skum og fordel det over bunden. Pynt med kød af passionsfrugter, jordbær og kiwi.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bedstemors Pavlova
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3546798

Hits dag: 919

Online: 16

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget