Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Adas pæretærte* - opskrifts nr. 562

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 dl mandler (gem 10 stk. til fyldet)
    3 dl hvedemel
    ½ tsk bagepulver
    150 g smør eller margarine
    2 spsk sukker
    1 æggeblomme

    Fyld:
    1 ds halve pærer (ca. 400 g)
    200 g rå marcipan
    2 æggehvider
    1 dl flormelis
    reven skal af 1 citron
    1spsk hvedemel
    ½ dl rosiner
    2 spsk hakkede mandler

    Pynt:
    1 - 2 dl piskefløde

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 2642 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Skold og smut mandlerne. Tag 10 stk. fra og hak dem fint.
2. Mal resten af mandlerne. Bland dem med mel, bagepulver, fedtstof i tern, sukker og æggeblomme til en smidig dej.
3. Tryk dejen ud i en smurt tærteform, ca. 26 cm i diameter. Prik den med en gaffel. Tryk en strimmel alu-folie fast om kanten.
4. Bag tærtebunden på en rist nederst i en 175 C. varm ovn 10-15 min. Fjern folien.
5. Lad pærerne løbe godt af.
6. Riv marcipanen. Rør den smidig med æggehviderne. Tilsæt flormelis, evt. citronskal og hvedemel.
7. Læg pærerne i tærtebunden med den buede side opad. Drys rosiner over.
8. Fordel marcipandejen over dem i små klumper. Drys med hakkede mandler.
9. Bag tærten yderligere 20-30 min. ved 175 C.
10. Lad den svale af. Pynt evt. med flødeskum.

TIPS:
I stedet for rosiner kan du bruge solbær.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Adas pæretærte*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3892176

Hits dag: 2057

Online: 44

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget