Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokoladesnitter* 10-12 stk. - opskrifts nr. 561

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 smør eller margarine
    2 æg
    1 ½ dl sukker
    1 dl hvedemel
    ½ tsk bagepulver
    1 ½ spsk pulverkaffe
    1 spsk kakao

    Glasur:
    1 dl nøddekerner
    75 g smør eller margarine
    3/4 dl sukker
    1 spsk hvedemel
    1 spsk kakao
    1 spsk mælk

    Pynt:
    flormelis
    kirsebær

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 2711 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Smelt fedtstoffet og lad det svale af.
2. Pisk æg og sukker skummende, gerne med mixeren.
3. Bland melet med bagepulver, pulverkaffe og kakao.
Vend det i æggemassen. Tilsæt det smeltede fedtstof.
4. Hæld dejen i en velsmurt, raspdrysset springform , ca. 26 cm i diameter.
5. Bag kagen på en rist nederst i en 225 C varm ovn 15-20 min.
6. Lav glasuren imens.
7. Hak nødderne ret fint. Bland dem med de øvrige ingredienser i en gryde.
8. Lad glasuren få et opkog.
9. Fordel den over kagen. Sæt den i ovnen igen. Bag den yderligere 8 min.
10. Lad kagen køle af. sigt evt. lidt flormelis over.
Skær chokoladekagen ud i snitter. pynt evt. med kirsebær.
Er god til en god kop friskbrykket kaffe.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokoladesnitter* 10-12 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673660

Hits dag: 823

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget