Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Appelsingifler* - 16 stk. - opskrifts nr. 557

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 dl hvedemel
    1 spsk sukker
    reven skal af ½ appelsin
    125 g smør eller margarine
    15 g gær
    ½ dl stuetempereret fløde eller mælk

    Fyld:
    1 dl orangemarmelade

    Pensling:
    sammenpisket æg

    Pynt:
    mandelflager

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1892 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Kom mel, sukker og appelsinskal i en skål.
2. skær fedtstoffet i tern og findel det i melblandingen til en grynet masse.
3. Rør gæren ud i fløden eller mælk.
4. Hæld det i melblandingen. Ælt det hurtigt sammen til en dej.
5. Del dejen i 2 dele. Form hver del til en bolle. Rul den ud til en rund plade ca. 25 cm i diameter.
6. Skær 8 trekanter ud af hver cirkel.
7. Læg lidt orangemarmelade midt på hver trekant.
8. Rul dejstykkerne sammen til gifler. Begynd ved den brede ende og rul ud mod spidsen.
9. Læg giflerne på en plade med bagepapir. Lad dem hæve under et klæde 45 - 60 min.
10. Pensel med sammenpisket æg og drys med mandelflager.
11. Bag giflerne midt i en 225 C varm ovn ca. 10 min.
12. Lad dem køle af på en rist. Opbevar dem i en dåse eller frys dem ned. Holdbarhed ca. 3 mdr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Appelsingifler* - 16 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3740093

Hits dag: 1265

Online: 25

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget