Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Allehelgensbrød* - opskrifts nr. 549

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 g usaltet smør
    1/2 dl skummetmælk
    1/2 dl vand
    7 1/2 dl hvedemel
    1 pakke bagegær
    1/2 tsk bordsalt
    2 tsk anis frø
    1/2 dl sukker
    2 æg
    2 tsk reven appelsinskal

    Glasur:
    1/2 dl sukker
    1/2 dl appelsinjuice
    1 spsk reven appelsinskal

    Pynt:
    2 spsk sukker

Opskrift Info

Kategori : Andre Højtider
Set : 1925 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Varm smør og mælk sammen i en gryde, til smørret er smeltet. Fjern gryden fra blusset og tilsæt opvarmet vand. Blandingen skal være ca. 43°C.

-Bland 1/3 af melet, gær, salt, anis og sukker i en stor skål. Pisk den varme mælkeblanding i og tilsæt æg og reven appelsinskal. Pisk dejen godt. Rør 1 dl mel mere i, og fortsæt med at tilsætte mel, til dejen har en passende konsistens.

-Læg dejen på en melbestrøet overflade og ælt den godt, til den er blød og elastisk.

-Placér dejen i en skål, dæk skålen til og lad den hæve et varmt sted, til den er fordoblet i størrelse (det tager 1 til 2 timer). Form dejen til et stort brød. Placér brødet på en bageplade og lad det efterhæve tildækket et varmt sted i en times tid.

-Bag brødet i en forvarmet ovn på 175°C i 35-45 min.

-Glasur:
Bland sukker, appelsinsaft og reven appelsinskal i en lille gryde. Bring blandingen i kog over middel varme og kog i to minutter. Pensl glasuren over det varme allehelgensbrød. Pynt brødet med sukker.

-Kan også pyntes med flormelis og chokolade.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Allehelgensbrød*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674355

Hits dag: 873

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget