Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Tebirkes* - opskrifts nr. 548

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 dl letmælk
    50 g gær
    100 g smør
    1 stk pasteuriseret æg
    1/2 tsk salt
    1 1/2 spsk sukker
    430 g hvedemel

    Pensling:
    1 stk pasteuriseret æg

    Pynt:
    10 g birkes

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 2348 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

-En portion til 8 personer giver 16 tebirkes.

-Rør gæren ud i den lune mælk i et dejfad. Tilsæt smeltet smør eller margarine, æg, salt, sukker og det meste af melet. Ælt dejen til den er glat og smidig. Dejen skal ikke forhæve, men rulles ud med det samme til en firkant på 20x65 cm (ved portion til 8 personer).

-Overfladen pensles med sammenpisket æg. Fold den ene tredjedel af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel henover, så der nu er tre lag.

-Vend dejstangen, så sammenføjningen vender nedad. Stangen pensles med sammenpisket æg. Drys med birkes og skær dejen ud i lige store firkanter. Læg dem på en smurt bageplade og lad dem hæve under et klæde til dobbelt størrelse på et lunt sted.

-Bages på midterste rille i ovnen ved 220°C i ca. 12 min. Lad dem køle af på en bagerist.

-Tip: Brug pasteuriseret æg - især hvis børn skal være med til at bage.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Tebirkes*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678054

Hits dag: 918

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget