Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Engelsk søsterkage* - opskrifts nr. 543

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 æg
    1 tsk. Vanillesukker
    ¼ l mælk
    400 g hvedemel
    250 g sukker
    250 g margarine el. smør
    1 ps. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
    1 ps. Dr. Oetker Korender eller Sukat og Hakkede Mandler

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 3974 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Bland melet med det brune bagepulver og si det. Rør margarinen blød, tilsæt lidt efter lidt sukkeret og rør det grundigt sammen. Rør 1 æg i ad gangen ca. ½ min. Rør fedtstof-sukker-æggeblandingen til en jævn masse.
Tilsæt under omrøring skiftevis mel-brun-bagepulverblandningen med mælken.
Til sidst tilsættes korender, sukat og de hakkede mandler - og dejen piskes kort med en håndmixer på mellemste trin.
Den tilberedte dej hældes i en bageform og glattes.

Over-/undervarme: Ca. 180 °C (forvarmet)
Varmluft: Ca. 160 °C (forvarmet)
Bagetid: Ca. 75 min.

Check om kagen er færdig ved brug af en strikkepind - ta først kagen ud, når der ikke sidder noget dej fast på stikkepinden.
Lad kagen blive i formen 10 min. efter bagning. Tag den derefter op og lad den afkøle på en bagerist.

Tips & tricks:
Engelsk søsterkage er velegnet til frysning.
Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan man dække den til med bage- eller pergamentpapir.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Engelsk søsterkage*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971425

Hits dag: 1592

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget