Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Parfait is - opskrifts nr. 541

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 gr - Vand
    75 gr - Sukker
    150 gr - Pasteuriserede æggeblommer
    500 gr - Piskefløde

Opskrift Info

Kategori : Is
Set : 2335 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Parfait betyder fuldendt. Isen består af æggeblommer, der tilsættes kogende sukkersirup og derefter piskes meget kraftigt, indtil massen bliver let og fyldig.

Vand og sukker koges. Hæld æggeblommerne op i en skål. Hæld sukker vandet ned til blommerne mens du pisker. Pisk kraftigt indtil massen bliver let og fyldig, og er pisket helt kold. Tilsæt nu smag. De 500 gr piskefløde piskes. ( let pisket ). Pas på fløden ikke bliver for stive. Mæng den pisket fløde forsigtig i massen.

Isen kan smages til efter behag. F.eks. chokolade, pistacie, smeltet nougat eller anden smag. Dette blandes i de stift piskede æggeblommer.

Ved tilsætting af likør og andre søde smagsstoffer må man være forsigtig med doseringen, da isen har svært ved at fryse, hvis den bliver for sød. I så tilfælde må der spares på sukkeret i sukkersirupen.

Indfrysningen af parfait is tager ca. 3 - 4 timer. Hvis nedfrysningen tager længere tid evt. på grund af dårlige fryserforhold, er der risiko for at isen danner bundfald, og at der bliver små iskrystaller i den. Og dermed en dårligere kvalitet.

Parfait is bør tages ud fra dybfryseren i god tid, inden den skal anvendes, ca. 15 - 20 min. før den skal serveres. Dette giver isen den rigtige konsistens og fremmer herved dens gode smag.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Parfait is
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 978

Online: 5

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget