Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Amerikansk ananaskage* - opskrifts nr. 532

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 dl sukker
    2 æg

    Sukkerkage:
    (4 røde eller grønne cocktailbær)
    ½ - 1 ds ananas i skiver (à 400g)
    3 spsk mørk farin
    50 g smør eller margarine

    Glasur:
    1 dl ananassaft
    50 g smør eller margarine
    3 dl hvedemel
    2 tsk bagepulver

Opskrift Info

Kategori : Piskede kager
Set : 2624 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Læg fedtstoffet i en rund form ca. 24 cm i diameter. Stil den på en rist nederst i en 175 C varm ovn og lad det smelte.

2. tag formen ud og drys farinen i. Læg godt afdryppede ananasskiver på i et dekorativt mønster. Læg evt. også cocktailbær på, hele eller halve, med den buede side mod formens bund.

3. Pisk æg og sukker skummende, gerne med mixeren.

4. Opvarm saften og lad fedtstoffet smelte i den. kom væsken i æggesnapsen under stadig piskning. Fortsæt med at piske til det er svalet af.

5. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld den i formen.

6. Bag kagen på en rist nederst i en 175 C. varm ovn ca. 40 min.

7. Lad kagen stå lidt i formen. Vend den ud på et serveringsfad eller en rist.

8. Server den lun eller kold, gerne med flødeskum eller blødrørt vanilleis.

9. Kagen kan holde sig et par dage i en dåse på et køligt sted. Den kan fryses. Holdbarhed ca. 3 mdr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Amerikansk ananaskage*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866021

Hits dag: 1020

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget