Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Apple Pie - opskrifts nr. 463

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 350 g hvedemel
    200 g smør eller margarine
    1 dl vand
    1/4 tsk salt

    Fyld:
    6 mediu spiseæbler
    1 spsk maizena opløst i
    2 spsk vand
    2 spsk sukker (evt. mørk farin)
    1/4 tsk stødt muskatnød
    1/2 tsk kanel
    1 spsk smør (15 g)

    Glasering:
    1 æggeblomme
    2 spsk mælk eller fløde

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1603 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Tilbered først pie-dejen: Sigt melet og tilsæt salt.
Hak smørret eller margarinen ned i melet og findel med fingrene, til det får en ensartet grynet konsistens, der minder om reven ost.
Pas på, det ikke bliver sammenhængende, før vandet kommes i.
Ælt det hele sammen med let hånd, til dejen er ensartet. Læg dejen i køleskabet i en time.

Når dejen er kølet af, deles den i to dele, og den ene del lægges tilbage i køleskabet, mens den anden rulles ud med en kagerulle.
Det er nemmest at rulle ud på et stykke melet bagepapir. Dejen skal dække en tærtebund på ca. 20 cm i diameter.

Fyldet: Skræl æblerne, fjern kernehus og skær æblerne ud i tynde skiver.
Tilsæt de øvrige ingredienser og fyld det hele i tærteformen. Dæk tærten med det andet stykke udrullede dej.
Prik hul i tærtelåget med en gaffel, så dampen kan slippe ud.

Glasering:
Pisk æggeblommen med fløde eller mælk med en gaffel og smør blandingen på tærtelåget med en bagepensel.
Tærten bages i en forvarmet ovn ved 190° midt i ovnen i 35-40 minutter, til tærten er gyldenbrun.
Serveres varm med ikke for stiftpisket flødeskum eller vanilleis.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Apple Pie
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840824

Hits dag: 1075

Online: 20

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget