Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Brombær-chokoladetærte - opskrifts nr. 457

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 200 g mel
    40 g finthakkede mandler
    160 g koldt smør
    80 g flormelis
    2 æg
    kornene af 1 stang vanilie

    Chokoladetrøffel:
    100 g mørk chokolade
    1 dl piskefløde
    10 g smør

    Chokolade-brombærtrøffel:
    100 g mørk chokolade
    1 dl brombærcoulis (2/3 bær - 1/3 sukker)
    1 chokoladekage bund
    500 g brombær

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1614 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Sigt melet over i en skål og lav en fordybning i midten. Bank vaniljestangen flad, flæk den og skrab kornene ud. Kom smørret i fordybningen og ælt alle ingredienserne hurtigt sammen. Kom æggene i og ælt hurtigt sammen med melet, inden smørret bliver blødt. Lad dejen hvile køligt 30 minutter.

Del dejen i to lige store dele. Bank hver halvdel let flad med håndfladen. Rul den helt flad med en kagerulle, så den passer i en tærteform. Kom den i en smurt form. Pres dejen godt mod formens sider. Skær et overskydende dej af. Prik dejen grundigt i bunden med en gaffel. Stil den koldt 1 time og bag den derefter i en forvarmet ovn ca. 20 minutter ved 180 grader. Lad tærtedejen blive kold.

Hak chokoladen til chokoladetrøffelfyldet fint og kom det i en skål. Kog fløden op og hæld den over, langsomt under omrøring, til massen er homogen. Når trøffelmassen er lunken, røres smørret i.

Chokoladebrombærtrøflen laves som under pkt. 3, men erstat fløden med brombærcoulis.

Fordel chokoladetrøfflen i den bagte mørdejsbund. Kom biscuitbunden ovenpå og tryk den lidt ned. Pensl med lidt af brombærcoulisen, så det væder bunden. Fordel chokoladebrombærtrøffel ovenpå. Garner til sidst med friske brombær og pensl et med lidt brombærcoulis.

Coulisen laves ved at koge bær og sukker 5-10 minutter under låg og herefter blende frugtmassen. Sigt den og kog den evt. lidt ind.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Brombær-chokoladetærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3740479

Hits dag: 1331

Online: 22

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget