Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kokosgifler - 24 stk. - opskrifts nr. 43

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    50 g smør
    2 ½ dl mælk
    2 æg
    2 spsk sukker
    ½ tsk salt
    6-7 dl mel
    ½ dl kokosmel

    Fyld:
    50 g smør
    1 dl flormelis
    1 dl kokosmel

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1485 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smuldre gæren i en skål. Smelt fedtstofffet i en kasserolle, tilsæt mælk og lad det blive fingervarmt. Hæld det over gæren og rør til gæren er opløst. Pisk et æg og bland det i dejen sammen med sukker, salt og det meste af melet. Arbejd det til en smidig dej og lad den hæve et lunt sted i ca 20 min. Rør fedtstoffet til fyldet blødt og tilsæt flormelis og kokosmel. Læg dejen ud på melet bord og del den i tre dele. Rul hver del ud til en rund plade, ca 30 cm i diameter. Del hver plade i 8 trekanter. Læg en klat af fyldet på hver og rul dem sammen fra den brede led mod spidsen. Bøj giflerne lidt. Læg giflerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve 20 min. Pisk 1 æg sammen, pensl giflerne og drys dem med kokosmel. Bag dem ved 225 grader i ca 10-12 min eller til de har fået en flot farve.

Tips:
Kom evt. lidt reven citron- eller appelsinskal i fyldet.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kokosgifler - 24 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972577

Hits dag: 836

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget