Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Croissanter - opskrifts nr. 42

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • ½ pakke gær
    2 tsk salt
    1 spsk sukker
    2 ½ dl vand
    1 æg
    8-10 dl mel
    100 g koldt smør

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1877 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smuldr gæren og tilsæt salt, sukker og vand, ca 20 grader varmt. Rør til gæren er opløst. Tilsæt æg. Kom melet i lidt efter lidt, beregn 1-2 dl mel til udrulning. Arbejd dejen smidig og blank. Læg dejen på et meldrysset bord og rul til en firkant, ca 1 cm tyk, med meldrysset kagerulle. Det kolde smør høvles med en ostehøvl, og halvdelen af dejen dækkes med smørskiver. Fold den anden halvdel over og tryk kanterne, så smøret ikke kan krybe ud. Tryk med let hånd dejen ud til et aflagt stykke. Bøj den to gange. Pak dejen ind i plastfilm og lad den hvile 20 min. Gentag udrulningen og foldningen to gange, lad dejen hvile koldt mellem begge gange. Rul dejen ud til en firkant på 20*50 cm, ca ½ cm tykkelse. Skær med let hånd nogle firkanter ud, 10*10 cm, og del dem på skrå til trekanter. Tryk hver trekant en smule ud og rul dem sammen fra den brede ende. Bøj croissanterne let og læg dem på bagepapir. Lad dem hæve under et klæde i ca 20 min. Pisk ægget sammen og pensl. Strø evt. med birkes. Bag ved 250 grader i ca 10 min.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Croissanter
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895233

Hits dag: 1930

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget