Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Brune kager -Ca. 150 stk. - opskrifts nr. 357

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 125 g sirup
    125 g smør eller margarine
    2 tsk. potaske
    1/2 tsk. hjortetaksalt
    1 spsk. vand
    125 g farin
    50 g smuttede, hakkede mandler
    2-3 spsk. finthakkede, syltede appelsinskaller
    ca. 250 g hvedemel
    1 tsk. nelliker
    1 tsk. pomerans
    1/4 tsk. allehånde
    2 spsk. kanel

Opskrift Info

Kategori : Småkager
Set : 1407 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Sirup og smør varmes, til smørret er smeltet. Potaske og hjortetaksalt røres ud i vand og blandes i den varme sirupsmasse. Farin, mandler og appelsinskaller kommes i. Når massen er håndvarm, men ikke før, tilsættes størstedelen af melet, sigtet med krydderierne. Dejen æltes godt igennem. Kan rulles ud med det samme på melstrøet bord og stikkes ud i runde kager. Dejen kan også trilles til tykke pølser, der pakkes ind og lægges koldt et par dage. Pølserne snittes tyndt med en skarp kniv. Kagerne lægges på smurte plader og stilles i forvarmet ovn. Brune kager bliver bedst ved svag varme. Bagetid: ca. 8 min. ved 160 gr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Brune kager -Ca. 150 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3896262

Hits dag: 2061

Online: 27

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget