Friisenborgkage*
- opskrifts nr. 35
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 175 g margarine
175 g sukker
2 æg
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. Vanila
1/2 dl mælk
Fyld:
175 g æbler (2 stk.)
75 g rosiner
|
|
Sådan gør du.
Margarinen røres blød. Sukkeret drysses i. Hele æg tilsættes, ét ad gangen. Mel, bagepulver og Vanila sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skrælles og deles. Kærnehuset skæres bort. Æblerne skæres i småstykker, der blandes i dejen sammen med rosinerne. Dejen fyldes i en smurt 1 1/2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time ved 185 gr.
Skriv en kommentar til denne
opskrift
Kommentar for: Friisenborgkage*
|
|
|
Navn |
Dato |
kommentar |
Brian Jensen | 30-10-2006 | Kan godt lide kagen. Var lige til at gå til. Ikke noget svært ved den her opskrift. |
|
|
|
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3839590 |
Hits dag: 1038 |
Online: 14 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|