Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Honningkager med figner - opskrifts nr. 336

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Grunddej:
    400 g honning
    400 g hvedemel

    Øvrige ingredienser:
    3 tsk. (8 g) blandede, fintstødte
    krydderier, f.eks. kardemomme, nelliker, kanel og muskatnød
    2 tsk. (8 g) potaske opløst i lidt vand
    2 tsk. (10 g) hjortetaksalt
    1 æggeblomme
    1 tsk. revet appelsinskal
    200 g figner

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1473 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1.Rør honning og hvedemel sammen til en grunddej. Det er nemmest, hvis honningen har stuetemperatur.
Grunddejen kan virke tør og smuldrende, sådan skal den være, så tilsæt aldrig vand.Stil grunddejen tildækket i køleskabet mindst 1 uge.


2.De øvrige ingredienser æltes i grunddejen. Da grunddejen er meget stiv og tør, kan man anvende en køkkenmaskine til æltning. Den færdige dej skal være som en mørdej.

3.Fignerne befries for stilke og hakkes fint med en kniv.
Fignerne æltes ind i dejen.

4.Dejen rulles ud til 1 cm tykkelse. Dejen udstikkes i forskel-lige forme - hjerter, figurer etc. Dejen uden om formene kan rulles ud igen og udstikkes.

5.Kagerne sættes på to bageplader og bages midt i ovnen ved 170°C i 14 minutter.

Kagerne bliver bedre af at stå nogle dage, f.eks. i en kagedåse uden tætsluttende låg. Kagerne kan pensles med mørk chokolade. Beregn 100 g mørk chokolade til 20 kager.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Honningkager med figner
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866448

Hits dag: 984

Online: 16

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget