Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Adventskrans - 1 stor eller 2 mindre kranse - opskrifts nr. 319

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    50 g smør eller margarine
    2 ½ dl mælk
    45 g sukker
    ½ tsk salt
    ca 400 g hvedemel

    Fyld:
    100 g blødgjort smør
    70 g sukker
    2 tsk kardemomme

    Desuden:
    Æg til pensling
    Perlesukker

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 2033 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smuldr gæren i et fad. Smelt fedtstoffet i en kasserolle, hæld mælken i og lad blandingen blive fingervarm, hvorefter den hældes over gæren.

Rør rundt, til gæren er opløst, og tilsæt så sukker, salt og mel.

Ælt dejen godt igennem til den bliver smidig, hvorefter den stilles til hævning, lunt og tildækket, i ca 40 min.

Derefter vendes den ud på et melstrøet bord, æltes igennem og rulles ud til et firkant på ca 65 x 30 cm. Rør smøret sammen med sukker og kardemomme og smør dette fyld ud over dejpladen. Det må ikke gå helt ud til kanten.

Rul pladen sammen til en lang pølse, som formes til en krans, der lægges på en smurt bageplade. Dæk kransen til og stil den til hævning et lunt sted i ca 45 min.

Tænd for ovnen og sæt den på 225 grader.

Den færdighævede krans pensles med letpisket æg og drysses med perlesukker, hvorefter den bages på ovnens midterste ribbe i ca 15 - 20 min.

Kransen spises lun, og de kan godt sætte 4 lys i kransen, inden de bærer den ind på bordet. Hvis de foretrækker det, kan de dele dejen i to, inden de ruller den ud, og lave to mindre kranse i stedet for en stor.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Adventskrans - 1 stor eller 2 mindre kranse
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866449

Hits dag: 984

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget