Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kanelstang (Jysk)* - opskrifts nr. 318

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 40 g - Gær
    40 g - Sukker
    8 g - Salt
    1 - Æg
    75 g - Fedtstof
    500 g - Hvedemel
    225 g - Vand

    Brunremonce:
    25 g - Olie
    125 g - Margarine
    25 g - Sirup
    210 g - Brunfarin

    Borgmestermasse:
    50 g - Ren rå marcipan (Odense)
    50 g - Sukker
    50 g - Margarine

    Kanel
    kagecreme

    Pynt:
    Brunglasur

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 4272 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Tak for billedet til - Trine Christiansen-Kragh.

Sådan gør du.

Opløs vand og gær. Tilsæt mel, fedtstof, æg, salt og sukker. Ælt dejen godt. Og stil den køligt.
Lav nu Brunremonce. Her blander du bare alle ingredienserne sammen. Og rører det hele godt sammen.

Borgmestermassen kan godt undværes men det giver en rigtig god smag når den er med i kagen. Start med at blande marcipan og sukker til der ingen klumper er. Det er en god ide at gøre det på en røremaskine ellers kan du bruge en håndmixer. tilsæt så margarine lidt efter lidt.

Rul nu dejen ud så den er ca. 3 til 4 mm tyk. og skær et stykke ud på ca. 40 x 40 cm. Der bliver sikkert noget dej i overskud. Det kan du evt. bruge til boller.

Start med at smøre brunremonce på dejen. Husk at lade et par cm. i bunden være uden remonce. Så drysser du lidt kanel på. og der efter lidt kagecreme. Kagecremen smører du ud så kanelen og kagecremen bliver godt fordelt.

Hvis du vælger at bruge borgmestermasse, skal du nu sprøjte en streg ud på toppen af dejen. Nu kan du rulle dejen sammen til en pølse. Husk at give det stykke dej der ikke er noget på lidt vand så det kan hæfte sig sammen med dejen når du ruller den sammen.

Smør en springform (en med hul i midten) med margarine.

Nu ligger du dejen op i springformen. (Samlingen skal vende op ad.) Og putter de to ender ind i hinanden. Tag en kniv og skær en reven langs med samlingen. ca. halv ned i kanelstangen. Pænsel med vand eller æg.

Lad stangen hæve ca. 1/2 til 3/4 time. Tag nu kagecremen og sprøgt i den revne du har lavet.

Bag kagen i ca.25 - 30 min ved 200 - 220 grader alt efter hvor hårdt din oven bager.

Lad kagen køle af. Og tag den ud af springformen. Du kan nu komme brunglasur på den.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kanelstang (Jysk)*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840813

Hits dag: 1079

Online: 19

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget