Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Durumboller med parmaskinke og Mozzarella - 12 stk. - opskrifts nr. 314

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    5 dl lunkent vand (eller koldt)
    4 spsk olivenolie
    150 g durummel (pastamel)
    1 spsk groft salt
    5-600 g pizzamel eller hvedemel

    Fyld:
    2 friske Mozzarellaoste (købes i poser i en saltlage)
    1/2 courgette
    6 skiver parmaskinke
    10 soltørrede tomater

Opskrift Info

Kategori : Madbrød
Set : 1627 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Udrør gær i vand. Hvis man har tid, er det en god ide at lade dejen langtidshæve i køleskabet, 5-6 timer eller natten over. I så fald bruger man koldt vand og kun 15 g gær.
Tilsæt olivenolie, durummel og salt. Tilsæt pizzamel/hvedemel efterhånden, og tag dejen ud på køkkenbordet og ælt den glat og smidig. Pas på ikke at tilsætte for meget mel, så bliver bollerne tunge. Dejen må gerne være lidt klistret.
Skær Mozzarellaostene i tern, riv courgette groft og skær parmaskinke og soltørrede tomater i tykke strimler. Ælt dette fyld i dejen tilsidst.
Lad dejen hæve mindst 30 min dækket af et viskestykke. Hvis den koldhæver i køleskabet, skal skålen dækkes tæt til med plastfolie el. lign.
Tag dejen ud på bordet og ælt den igennem. Form ca. 12 store boller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve ca. 20 min.
Pensl bollerne med vand og drys dem let med durummel. Stil bollerne i en 225 grader varm ovn. Dæmp varmen til 200 grader efter 5 min, og bag bollerne i alt 15-18 min. Sprøjt evt. bollerne med vand et par gange under bagningen, så bliver de sprøde.
Variation: man kan bruge forskellige typer af ost. Courgette kan erstattes af gulerod.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Durumboller med parmaskinke og Mozzarella - 12 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3900301

Hits dag: 1515

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget