Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kermit / kajkage / eller blot grønne frøer* - 9 stk. - opskrifts nr. 302

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 købt sandkage (450 g) eller 2 lagkage bunde.
    100 g smør
    1 2/3 dl flormelis (sigtet)
    2 tsk mælk
    rød frugtfarve
    vanille- eller jordbæressens
    9 chokoladepastiller, halverede
    Grøn marcipan (grøn glasur kan også bruges)
    slik til pynt (fx lakridskonfekt)
    Evt. rød marcipan til tunger.

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 35860 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Sandkagen skæres i 3 tykke skiver på langs. Hver skive skæres i 3 runde stykker med en 5 cm udstikker; undgå sandkagens mørke kanter.
Smørret piskes i en mellemstor skål med en håndmixer, til det er glat.
Tilsæt flormelis og mælk og bliv ved med at piske, til det er let og cremeagtigt. Farves med rød frugtfarve og smages til med vanille eller jordbæressens. Fordel denne smørcreme på de 9 stykker kage, gem 1 spsk af smørcremen. Cremen formes til en halvkugle over hver kagebund; glattes med en bredbladet kniv. Sæt de halve chokoladepastiller (som ører) fast på siden af kagerne med resten af smørcremen. Sæt kagerne på en bakke; afkøles i køleskab i 2-3 timer, eller til de er faste.
Den grønne marcipan rulles - og stikkes ud, og formes over kagerne.
Det nederste af bunden kan evt. dyppes i smeltet chokolade.
Frøerne pyntes med lakridskonfekt som øjne og fødder.
Skær forsigtigt en mund ud med en spids, skarp kniv.

PS: Øjnene kan også lave med en lille klat hvid glasur og bagefter med en lille bitte klat tempereret mørk chokolade som propil, - tungen kan evt.laves med lidt rød marcipan.
Hvis du vil bruge lagkagebunde, så læg 2 bunde sammen med fx abrikos- hindbær eller jordbærmarmelade.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kermit / kajkage / eller blot grønne frøer* - 9 stk.
Navn Dato kommentar
Kristina16-02-2008 Hej

Jeg har prøvet at lave jordbærcremen efter denne opskrift, men den bliver aaalt for sød, og for cremet. Den er lissom ikke 'stiv' ligesom i de rigtige kajkager, men mere flydende. Er der nogen der har et forslag? Kan man røre den op med flødeskum, evt.?

Kristina
Hindbærsnitten16-02-2008 Bruger du smør eller et smørbart fedtstof (kærgården) når du laver cremen.
Hvis du synes cremen bliver for sød, så prøv at komme lidt mindre flormelis i.
Mogens11-05-2008 KAJKAGER ER SINDSSYGE! DE DRÆBER ALT OG ALLE!!!
THE END IS NEAR!!!!


Hilsen
Mogens.

p.s. er der nogle der har opskriften på hindbærsnitter?
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3698230

Hits dag: 1194

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget