Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Ostemedaljer - 20 stk. - opskrifts nr. 266

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g mel
    1 knsp.bagepulver
    1 knsp. salt
    65 g margarine
    50 g revet ost
    1/2 sammenpisket æg

    Ostecreme:
    2 æggeblommer
    1 tsk. mel
    1 knsp. salt
    1/4 tsk. paprika
    1 1/2 dl fløde
    50 g revet ost
    2 blade Favorit husblas
    3 spsk. flødeskum

Opskrift Info

Kategori : Deje m. bagepulver
Set : 1763 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Mel og bagepulver sigtes sammen. Salt tilsættes. Fast, kold margarine smuldres i. Revet ost tilsættes. Dejen samles med sammenpisket æg og stilles koldt, til den er fast. Den rulles ud i 21/2 mm’s tykkelse, udstikkes i runde kiks, der prikkes og bages i forvarmet ovn 6-8 min. ved 200 gr.

Ostecreme:
æggeblommer, mel, salt og paprika samt fløde røres sammen og gives et opkog. Osten tilsættes lidt ad gangen, mens man rører frem og tilbage - ikke rundt. Den udblødte husblas smeltes i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med flødeskum. Ostekiksene bages, afkøles på rist og lægges sammen to og to med ostecremen. Medaljerne pyntes med radiseblomster eller revne ræddiker.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Ostemedaljer - 20 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972237

Hits dag: 844

Online: 6

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget